Pogoji poslovanja in plačila 2017-07-14T11:48:51+01:00

Cenik

Ceniki predstavljajo osnovno informacijo, s katero informiramo kupce o ponudbi, ceni in osnovnih specifikacijah blaga. Cene so v EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave. Posebne ponudbe veljajo do razprodaje zalog! Napake niso izključene!

Dobava blaga

Ob izdaji blaga izpišemo dobavnico. Pri dobavi blaga preko dostavne službe kupec s podpisom dobavnega lista dostavne službe potrjuje dobavo blaga po priloženi dobavnici, ki je priložena dobavnemu listu. Poštnino plača kupec, dostavno službo lahko izbere sam. Opombo mora vpisati ob naročilu. Osebni dvig se lahko opravi na naslovu trgovine Sistemko, v delovnem času od PON-PET od 8:00 do 16:00 ure. Reklamacije glede dobavljene opreme sprejemamo po elektronski pošti v 8 (osmih) dneh po datumu na dobavnici.

Plačilni pogoji

 1. Plačilo na TRR

  Plačilo se izvede vsaj 1 (en) delovni dan pred dobavo blaga. Na podlagi dobavnice se istočasno izda tudi račun, ki se ga naslednji dan pošlje po pošti.

 2. PayPal

 3. Plačilo ob osebnem prevzemu

  Možnosti: gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, DinersObročno plačilo ob prevzemu z Diners kartico
  Ob plačilu z Diners kartico znesek računa zvišamo za provizijo, ki znaša:
  2,9% – enkratno plačilo,
  5,1% – 
  2-6 obrokov,
  6,5% – 
  7-12 obrokov,
  6,5% – 
  13-24 obrokov.

Po dogovoru je pri določenih programih za plačilo vnaprej možno dobiti dodatni popust. Dobavljena oprema, ostane do dokončnega plačila (vključno z morebitnimi obrestmi in stroški) last SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p.

Piškotki

Za potrebe spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

a.) Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

b.) Spletna košarica piškotek
S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarice, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

c.) Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnjenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

d.) Piškotki Google Analytics
S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

* Kako upravljati s piškotki
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari.